Tentang Kami

Barang obral pangsaéna ready stock henteu aya MOQ /ka-2pangiriman poé

produk rentang pinuh Ékspor ka105nagara

1560peti shipped kaluar taunan

Dikirim ti6+pabrik produksi

Hiji-hijina dipilih5 béntangemas tambah supplier di Cina kertas termal

  • Mitra 480+

    Mitra

  • Pangalaman Produksi 21 Y

    Pangalaman Produksi

  • Skala prosés 8.4W/T

    Skala prosés

  • Kuantitas produk 110+

    Kuantitas produk

  • Penjualan taunan 11.13m

    Penjualan taunan

Produk dina Promosi

  • Kertas Thermal

    Thermal Star ready stock 80x80mm, 57x30mm, 57x40mm, 57x50mm, jsb.Sampel gratis.Kami ngagaduhan THERMAL QUEEN, THERMAL STAR merek.Nampa logo kustomisasi.Konsumén anu kami dukung mangrupikeun panyalur utama dina Amazon, Ebay, Lazada, Tiktok, Youtube, sareng merek sanés, jsb.
    Kertas Thermal
  • Label pangiriman

    Ukuran: 100x150mm, 4x6 inci, cai, minyak, scratch proof.Dina stock, sampel gratis.Narima kustomisasi.Tahan Luntur & Bisa Dipercaya - Labél termal nganggo bahan pamutahiran anu nyitak gambar anu jelas sareng barcode anu gampang dibaca.Konsumén anu kami dukung mangrupikeun panyalur utama dina Amazon, Ebay, Lazada, Tiktok, Youtube, sareng merek sanés, jsb.
    Label pangiriman
  • Catetan Ketan

    Ukuran: 3x3 inci, 4x6 inci, jsb.Nampi warna pinuh khusus sareng bentuk anu béda.Konsumén anu kami dukung mangrupikeun panyalur utama dina Amazon, Ebay, Lazada, Tiktok, Youtube, sareng merek sanés, jsb.
    Catetan Ketan
  • Bungkusan consumables

    Ukuran: 6x10 inci, 8x12 inci, 10.5x16 inci, jsb.OEM kelir pinuh, ukuran béda jeung bahan, mailers gelembung padded bakal aman.Konsumén anu kami dukung mangrupikeun panyalur utama dina Amazon, Ebay, Lazada, Tiktok, Youtube, sareng merek sanés, jsb.
    Bungkusan consumables
  • Consumables réstoran

    Dahareun kelas aman degradable réstoran consumables.Narima kustomisasi.Konsumén anu kami dukung mangrupikeun panyalur utama dina Amazon, Ebay, Lazada, Tiktok, Youtube, sareng merek sanés, jsb.
    Consumables réstoran
promote_img_01

Produk Anyar

  • Dicitak Logo BOPP OPP Waterproof Biodegradable bungkusan pita

    Dicitak Logo BOPP OPP Waterproof Biodegradable ...

    Naon pita napel Pita napel transparan kabentuk tina pilem napel transparan sarta kertas ngaleupaskeun pikeun nahan pilem napel transparan removably.The underside tina pilem napel transparan ieu coated kalawan napel Kauntungannana Super Kandel & Strong Pangiriman Tape: Hasil dina kakuatan nahan napel kelas Industrial.Napel nempel kana permukaan anu mulus sareng bertekstur khususna dina kardus sareng bahan karton Extra Adhesive & Transparansi Pita Bungkusan: Pita kami ...

  • Kualitas luhur 1.88inch lebar pita bungkusan tugas beurat

    Kualitas luhur 1.88inch lega bungkusan tugas beurat ...

    Kaunggulan Tanpa Kimia Bau Clear Moving Tape : Béda ti pesaing séjén, saprak urang ngagunakeun lem ramah lingkungan & ramah, pita teu boga bau kimia, mangga beristirahat assured ngagunakeun Tape Multi Tujuan: Ieu bisa dipaké pikeun removals imah, pengiriman barang, sealing. neundeun jeung ngatur barang rumah tangga.Gampang Digunakeun: Gampang ngamimitian gulungan pita packing jempé anu jelas, moal ngabeulah kaluar nalika aplikasi, dianggo kalayan gampang sareng ngahémat waktos packing anjeun.Pita perekat barang...

  • custom 4 × 6 inci catetan lucu transparan caket catetan mémo hampang

    adat 4 × 6 inci catetan lucu transparan st ...

    1.Naon Sticky Note?Sticky Note mangrupikeun salembar kertas leutik kalayan lem anu tiasa ditempelkeun deui dina tonggongna, didamel pikeun ngalampirkeun catetan samentawis kana dokumén sareng permukaan anu sanés.Perekat sénsitip tekanan low-tack ngamungkinkeun catetan gampang napel, dipiceun bahkan dipasang deui di tempat sanés tanpa nyéépkeun résidu.Asalna kotak konéng leutik, catetan caket jeung produk patali sadia dina sagala rupa kelir, wangun, ukuran jeung kakuatan napel.Item Sticky Note Perekat Sisi S...

  • custom lucu kawaii mini 3d caket catetan mémo hampang

    custom lucu kawaii mini 3d caket catetan mémo hampang

    Kaunggulan: Lengket sareng REMOVABLE: Gampang dibersihkeun, tanpa nyésakeun résidu caket.Bahan kualitas luhur: pita DIY ngagunakeun craftsmanship ditingkatkeun jeung kertas, nu bisa gampang torn, sarta beungeut kertas lemes, nu merenah pikeun nulis jeung pulpen.Desain unik: Stiker ngarancang OEM / ODM, pikeun masihan anjeun langkung seueur pilihan nalika nganggo éta.Multi-tujuan: The starry tape langit bisa dipaké salaku kado pikeun babaturan atawa barudak, sarta ogé bisa dihias jeung sagala hal rék deco ...

  • logo custom 3″x3″ 4″x6″ catetan caket piaraan transparan

    logo custom 3″x3″ 4″x6″...

    Bahan anu béda: Catetan caket tiasa didamel tina kertas Kraft, Katun sareng kertas linen, kertas katun, kertas pulp kai, atanapi bahan sanésna.OEM: euweuh urusan naon kelir sarta wangun, urang bisa ngaropea pikeun anjeun.NO MOQ: Sanaos kuantitas pesenan anjeun 100pads, éta tiasa dianggo pikeun urang.Siap pikeun pengiriman barang: Ukuran gerak anu paling gancang kalebet 76mmx76mm, 76x126mm sareng 76x50mm parantos siap pikeun pangiriman dinten ka-2 saatos mayar Item Sticky Note Adhesive Side Single Sided Feature Self-Adhesive Packing ...

  • kualitas alus transparan 3d catetan caket catetan hampang memo

    catetan caket catetan 3d transparan kualitas alus ...

    Kaunggulan: Lengket sareng REMOVABLE: Gampang dibersihkeun, tanpa nyésakeun résidu caket.Bahan kualitas luhur: pita DIY ngagunakeun craftsmanship ditingkatkeun jeung kertas, nu bisa gampang torn, sarta beungeut kertas lemes, nu merenah pikeun nulis jeung pulpen.Item Lengket Catetan Napel Sisi Tunggal Fitur Self-Adhesive Bungkusan Opp Kantong / Ngaleutikan dibungkus Bentuk Desain Bentuk Adat Narima Desain Adat Bahan Kertas Berwarna 70-80GSM / OEM Ukuran 3*3,4*6 atanapi Acce...

  • Diobral panas 3 × 3 inci warna mémo hampang nyitak catetan caket

    Diobral panas 3 × 3 inci warna mémo hampang print ...

    Sticky Notes lengket aman tur cabut bersih, nampilkeun napel unik dirancang pikeun pamakéan dina kertas.Ukuran 3 inci x 3 inci anu hébat pikeun nelepon kaluar informasi penting atawa ninggalkeun catetan dina almenak atawa planners.Warna-warna cerah anu béda-béda ngabantosan pesen anjeun katingali, sareng saé pikeun catetan atanapi subjek coding warna.Sticky Notes tiasa didaur ulang.Kaunggulan: Multi-tujuan: Pita langit starry bisa dipaké salaku kado keur babaturan atawa barudak, sarta ogé bisa dihias jeung naon wae nu Anjeun hoyong ngahias ...

  • Tab gradién stiker lucu tetengger bendera catetan kertas mémo hampang

    Tab gradién lucu stiker tetengger catetan bendera ...

    Kaunggulan: Lengket sareng REMOVABLE: Gampang dibersihkeun, tanpa nyésakeun résidu caket.Kertas DIY: Pita washi cocog pikeun anu resep jurnal seni atanapi perajin.Serbaguna- Pita washi tiasa dianggo pikeun ngahias buku harian, manual, kotak kado, scrapbooks, ngahias buku, almenak, kartu, pigura poto, jsb. sagala jinis ide anu dianggo, aranjeunna sadayana tiis pisan Kotak kado anu endah- Ngajantenkeun kado anu saé pikeun ...

  • Kualitas luhur offset kertas mémo hampang kantor catetan caket

    kualitas luhur offset kertas mémo hampang kantor stic ...

    Kaunggulan: Serbaguna- Pita washi tiasa dianggo pikeun ngahias buku harian, manual, kotak kado, scrapbooks, embellish buku, almenak, kartu, pigura poto, jsb. Mangpaat, sagala jinis ideu dianggo, aranjeunna sadayana saé pisan kotak kado anu endah pisan- Ngajantenkeun kado anu saé pikeun anu resep buku harian, réréncangan pinter, mahasiswa, ulang taun, ulang taun, liburan, jsb Kualitas Luhur- Ieu karajinan tradisional sareng pita hiasan kertas kalayan a...

  • OEM kawaii 3d grid transparan lengket catetan mémo hampang

    OEM kawaii 3d grid catetan caket transparan mem ...

    Kaunggulan: Kotak kado anu endah- Ngajantenkeun kado anu saé pikeun anu resep buku harian, réréncangan pinter, mahasiswa, ulang taun, ulang taun, liburan, jsb Kualitas Luhur- Ieu karajinan tradisional sareng pita hiasan kertas kalayan penampilan lemes sareng warna awét.Item Lengket Catetan Napel Sisi Tunggal Fitur Self-Adhesive Packing Kantong Opp / Ngaleutikan dibungkus Bentuk Desain Bentuk Adat Narima Desain Adat Bahan Kertas Warna 70-80GSM / OEM Ukuran 3 * 3, 4 * 6 atanapi adat Nampa OEM, ODM Colo...

  • OEM mini mémo Pad sakola kawaii catetan catetan caket

    OEM mini mémo Pad sakola kawaii catetan catetan caket

    Kaunggulan: Lengket sareng REMOVABLE: Gampang dibersihkeun, tanpa nyésakeun résidu caket.Kualitas Luhur- Ieu karajinan tradisional sareng pita hiasan kertas kalayan penampilan lemes sareng warna awét.Item Lengket Catetan Napel Sisi Tunggal Sisi Fitur Self-Adhesive Packing Kantong Opp / Ngaleutikan dibungkus Bentuk Desain Bentuk Adat Narima Desain Adat Bahan Kertas Berwarna 70-80GSM / OEM Ukuran 3 * 3,4 * 6 atanapi adat Nampa OEM, ODM Warna CMYK Logo Adat Paké Office.School.Home.Gift.F...

  • borongan lucu kawaii mémo hampang alat tulis sakola catetan caket

    borongan lucu kawaii mémo hampang stasione ...

    Kaunggulan: Multi-Tujuan: Pita langit starry bisa dipaké salaku kado keur babaturan atawa barudak, sarta ogé bisa dihias jeung sagala hal nu Anjeun hoyong ngahias, kayaning diaries, Buku Panduan atawa bungkusan kado, jsb DIY Paper: The washi tape. anu saé pikeun anu resep jurnal seni atanapi perajin.Serbaguna- Pita washi tiasa dianggo pikeun ngahias buku harian, manual, kotak kado, scrapbooks, ngahias buku, almenak, kartu, pigura poto, jsb.

  • JAMINAN HARGA MURAH

    JAMINAN HARGA MURAH

    Produsén diobral langsung!Kami moal keok dina harga

  • Kéngingkeun kiriman GRATIS!

    Kéngingkeun kiriman GRATIS!

    KA SADAYA KOTA KOTA DI CINA DASAR

  • SYARAT PEMBAYARAN LEUWIH

    SYARAT PEMBAYARAN LEUWIH

    Pikeun ngumpulkeun wates kiridit ku kiriman ulang

  • INSPEKSI VIDEO

    INSPEKSI VIDEO

    Pikeun lalajo pesenan dina produksi hirup

Aplikasi