• head_banner_01

Tentang Kami

Grup Sailing ngagaduhan perusahaan di China kalebet Sailing, Evergreen, Petra, pabrik di Cina sareng Malaysia

Éta museurkeun kana produksi sareng ékspor percetakan, bungkusan sareng barang-barang logistik

Éta gaduh hubungan anu jero sareng agén, distributor ekslusif sadunya

Tujuanana pikeun solusi pikeun konsumén pikeun ngatur sareng ningkatkeun usahana ku cara anu langkung éfisién sareng jangka panjang

152345PNG1 (1)1 (5)xx1 (6)

ngeunaan

Profil Perusahaan

Kusabab yayasan kami di 2011, Sailing parantos ningkat tina konverter kertas lokal janten perusahaan grup internasional anu ngagaduhan produksi di Cina sareng Malaysia.Saatos realisasi impian aslina urang nyadiakeun konsumén jeung kertas termal paling kalapa jeung stiker labél, Sailing dinten ieu boga tujuan pikeun maturan konsumén hiji eureun layanan percetakan kantor, consumables pikeun packing, logistik, supermarket, jeung produk utama urang kaasup labél, mailers gelembung, tas milis, kantong sealing, kantong seleting pita napel, film manteng, jsb.

rentang produksi urang di Cina nyertakeun palapis, percetakan jeung paeh cut kertas napel labél dijieun kalayan bahan béda kaasup BOPP, pe, PVC, sagala jinis kertas sythetic, dipaké salaku labél ubar, labél anggur, labél botol, labél dahareun, labél pengiriman barang, labél skala, jsb Jeung agén, agén tunggal, gudang ngadegkeun di nagara kawas AS, Arab Saudi, UAE, Bangladés, Nigeria, dilengkepan gancang ngaronjatkeun kategori produk unggal taun, Sailing geus ngalakonan na pangalusna pikeun ngarojong konsumén meunang pangsa pasar badag kalayan. daya saing sorangan.Sailing merek sorangan THEMRAL STAR ngagambarkeun kualitas unggul, harga panghandapna, ditambah pangiriman poé kadua, geus shipped ka unggal juru di dunya dina dasar poean.Tumuwuh sareng kasuksésan Sailing International Limited mangrupikeun hasil tina pendekatan profésional kami pikeun layanan palanggan sareng kaandalan konsisten kami dina nyayogikeun solusi percetakan sareng logistik anu luar biasa dina waktos sareng anggaran.

Tur Pabrik

Hiji-eureun suplai printer jeung bungkusan consumables pikeun supermarket, réstoran, pausahaan logistik, bisnis online B2B, jsb.

hfg (2)
(29)
2 (24)
2 (27)

Naon anu urang tiasa laksanakeun babarengan pikeun ningkatkeun penjualan anjeun kecuali dukungan harga, kualitas sareng pangiriman:

ftgf (1)

A, iklan merek: upami anjeun otorisasi kami francise pikeun ngahasilkeun pikeun merek anjeun, hayu urang ngiklankeun gambar produk, vedio produksi dina halaman wéb kami, sareng sadaya média sosial sareng kami tiasa ngirim ieu ka anjeun pikeun anjeun ngiklankeun dina situs wéb anjeun, ogé kategori.Upami anjeun teu gaduh merek anu diakui ku palanggan anjeun, hayu urang ngawangun babarengan pikeun anjeun

B, masihan palanggan anjeun langkung seueur pilihan jinis kertas sareng ukuran: aya béda-béda ukuran gulungan termal sareng gsm di pasar anjeun anu disayogikeun ku pesaing anjeun, upami anjeun ngan ukur fokus kana hiji jinis, anjeun moal tiasa minuhan pamenta anu béda-béda nalika paménta khusus sareng palanggan datang. ka anjeun.Hayu urang ngajelaskeun ka anjeun naon pesaing anjeun mésér sareng babarengan ngadamel rencana jangka panjang pikeun 2022

C, ngawangun tim penjualan, upami anjeun ngagaleuh, penjualan, akuntansi, sadayana nyalira, waktosna anjeun peryogi tim penjualan pikeun ngabantosan anjeun dina pamasaran sareng nuturkeun palanggan langkung caket, pameseran dumasar kana penjualan, upami anjeun ayeuna gaduh Henteu aya ide ngeunaan mésér 2022, waktosna nyetél rapat sareng tim penjualan sareng nyandak perencanaan sorangan ngeunaan target penjualan taun énggal

D, milarian investor sareng nyiapkeun gudang anu langkung ageung, omzet anu langkung ageung hartosna langkung seueur aliran kas, upami anjeun henteu siap pikeun investasi nyalira, waktosna milarian investor supados anjeun tiasa ngagambar gambaran anu langkung ageung ngeunaan langkung seueur wadah, gudang anu langkung ageung, langkung seueur jalma penjualan, sareng pasti langkung seueur kauntungan

ftgf (2)
ftgf (3)

E, tambahkeun produk anu langkung nguntungkeun sareng ningkatkeun jangkauan bisnis anjeun, upami anjeun mendakan kertas termal mangrupikeun usaha anu nguntungkeun, seueur ucapan salamet ka anjeun, upami henteu, waktosna pikeun mariksa iwal ti kertas termal naon deui anu urang tiasa nyayogikeun ka konsumén sareng cobi nawiskeun solusi hiji eureun pikeun konsumén Anjeun tur kalawan waktu lumangsungna, Anjeun bisa manggihan konsumén ieu leuwih stabil ti saméméh sabab hargana leuwih pikeun ngarobah supplier a sanggeus anjeun bisa nyadiakeun leuwih solusi pikeun maranéhanana.

F, tungtungna, waktos anjeun mangrupikeun biaya anu paling ageung nalika anjeun ngalakukeun bisnis internasional ieu ku kituna Sailing janten supplier konsultasi anjeun sareng anjeun tetep waktos anu langkung berharga pikeun diri anjeun pikeun nalungtik bisnis anu langkung berharga.

Hatur nuhun sadayana!