Pita napel

  • logo custom dicitak rapuh jelas coklat kraft packing tape

    logo custom dicitak rapuh jelas coklat kraft packing tape

    Viskositas kuat transparansi tinggi teu gampang pikeun megatkeun halimun low

    Ngaran: pita bungkusan

    Fitur: viskositas kuat kateguhan alus

    Kuantitas: Jumlah kasus pinuh béda pikeun ukuran anu béda

    Packing: 6 gulungan / pakét 48 gulungan / kasus

    Ukuran: Sababaraha spésifikasi sadia

    Warna: Kasang tukang bodas beureum, latar bodas biru, latar konéng beureum, transparan, latar konéng

     

     

     

  • Kualitas luhur 1.88inch lebar pita bungkusan tugas beurat

    Kualitas luhur 1.88inch lebar pita bungkusan tugas beurat

    Viskositas kuat transparansi tinggi teu gampang pikeun megatkeun halimun low

    Ngaran: pita bungkusan

    Fitur: viskositas kuat kateguhan alus

    Kuantitas: Jumlah kasus pinuh béda pikeun ukuran anu béda

    Packing: 6 gulungan / pakét 48 gulungan / kasus

    Ukuran: Sababaraha spésifikasi sadia

    Warna: Kasang tukang bodas beureum, latar bodas biru, latar konéng beureum, transparan, latar konéng

     

     

     

  • Dicitak Logo BOPP OPP Waterproof Biodegradable bungkusan pita

    Dicitak Logo BOPP OPP Waterproof Biodegradable bungkusan pita

    Viskositas kuat transparansi tinggi teu gampang pikeun megatkeun halimun low

    Ngaran: pita bungkusan

    Fitur: Viskositas kuat kateguhan alus

    Jumlah: Jumlah kasus pinuh béda pikeun ukuran béda

    Bungkusan: 6 gulungan / pakét 48 gulungan / kasus

    Ukuran: Sababaraha spésifikasi sayogi

    Warna : Kasang tukang bodas beureum, latar bodas bulao, latar konéng beureum, transparan, latar konéng