• head_banner_01

logo custom 3″x3″ 4″x6″ catetan caket piaraan transparan

Katerangan pondok:

Anggo pikeun panginget dina laptop, panto buku, jandéla sareng témbok.
Catetan caket kualitas super tiasa didaur ulang.

Warna: CMYK atanapi warna khusus

Ukuran: 3 × 3 inci, 4 × 6 inci, atawa ukuran custom


Rincian produk

Sertipikat

Pameran

ulasan customer

Tag produk

Bahan anu béda: Catetan caket tiasa didamel tina kertas Kraft, Katun sareng kertas linen, kertas katun, kertas pulp kai, atanapi bahan sanésna.
OEM: euweuh urusan naon kelir sarta wangun, urang bisa ngaropea pikeun anjeun.
NO MOQ: Sanaos kuantitas pesenan anjeun 100pads, éta tiasa dianggo pikeun urang.
Siap pikeun pengiriman barang: Ukuran gerak anu paling gancang kalebet 76mmx76mm, 76x126mm sareng 76x50mm mangrupikeun stok siap pikeun pangiriman dinten ka-2 saatos mayar

Barang Catetan caket
Sisi napel Tunggal Sisi
Fitur Self-Napel
Bungkusan Kantong Opp / Ngaleutikan dibungkus
Wangun Wangun Custom
Desain Nampa Desain Adat
Bahan Kertas berwarna 70-80GSM / OEM
Ukuran 3 * 3, 4 * 6 atanapi adat
Narima OEM, ODM
Warna CMYK
Logo Adat
Paké Kantor.School.Home.Kado.
Sampel Gratis Sumuhun

Naon catetan caket ieu
Catetan Post-it (atanapi catetan caket) nyaéta salembar kertas leutik kalayan lem napel ulang dina tonggongna, didamel pikeun ngalampirkeun catetan samentawis kana dokumén sareng permukaan sanés.Perekat sénsitip tekanan low-tack ngamungkinkeun catetan gampang napel, dipiceun bahkan dipasang deui di tempat sanés tanpa nyéépkeun résidu.
GHFD
Aplikasi catetan caket
Anjeun tiasa nganggo catetan caket pikeun nyimpulkeun frasa, paragraf, atanapi bahkan bab tina buku.Lakukeun kitu bakal nyegah anjeun kedah nyerat dina halaman sareng gaduh dukungan caket ngamungkinkeun anjeun nempelkeun anotasi dimana waé anjeun resep.Tip anu saé nyaéta tetep dina hiji titik per catetan sabab bakal ngagampangkeun révisi.

hgfd (1)
Bengkel Témbongkeun
hgfd (6)
hgfd (5)
Office Essential Series Sticky notes Kaunggulan kuring
Kertas kualitas
Gampang stripping
gaya rupa-rupa
rupa-rupa USES

Kertas kualitas
Tulisanna mulus, teu nembus tinta, teu nembus kertas
hgfd (4)

Gampang take off
Taya lem, euweuh karuksakan kana kertas
Tetep pageuh tanpa ragrag
hgfd (3)

Bungkusan Pikeun Témbongkeun
bungkusan mandiri
Rupa-rupa gaya bungkusan pikeun anjeun pilih
hgfd (2)


  • saméméhna:
  • Teras:

  •  

    Sertipikat

    Pameran

    catetan caket

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami