• head_banner_01

kualitas alus transparan 3d catetan caket catetan hampang memo

Katerangan pondok:

Nama: Sticky notes
Jumlah: 30 lembar unggal gaya
Ukuran: Disesuaikeun
Bahanna: Kertas khusus dikentalkeun kualitas luhur
Gaya: Langkung opsional
Jumlah lambar: 100 lembar unggal


Rincian produk

Sertipikat

Pameran

ulasan customer

Tag produk

Kaunggulan:
Lengket sareng REMOVABLE: Gampang dibersihkeun, tanpa nyésakeun résidu caket.
Bahan kualitas luhur: pita DIY ngagunakeun craftsmanship ditingkatkeun jeung kertas, nu bisa gampang torn, sarta beungeut kertas lemes, nu merenah pikeun nulis jeung pulpen.

Barang Catetan caket
Sisi napel Tunggal Sisi
Fitur Self-Napel
Bungkusan Kantong Opp / Ngaleutikan dibungkus
Wangun Wangun Custom
Desain Nampa Desain Adat
Bahan Kertas berwarna 70-80GSM / OEM
Ukuran 3 * 3, 4 * 6 atanapi adat
Narima OEM, ODM
Warna CMYK
Logo Adat
Paké Kantor.School.Home.Kado.
Sampel Gratis Sumuhun

hgfd (1)
Bengkel Témbongkeun
hgfd (6)
hgfd (5)
Office Essential Series Sticky notes Kaunggulan kuring
Kertas kualitas
Gampang stripping
gaya rupa-rupa
rupa-rupa USES

Kertas kualitas
Tulisanna mulus, teu nembus tinta, teu nembus kertas
hgfd (4)

Gampang take off
Taya lem, euweuh karuksakan kana kertas
Tetep pageuh tanpa ragrag
hgfd (3)

Bungkusan Pikeun Témbongkeun
bungkusan mandiri
Rupa-rupa gaya bungkusan pikeun anjeun pilih
hgfd (2)


  • saméméhna:
  • Teras:

  •  

    Sertipikat

    Pameran

    catetan caket

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami