• head_banner_01

Kualitas luhur offset kertas mémo hampang kantor catetan caket

Katerangan pondok:

Nama: Sticky notes
Ukuran: 3 × 3 inci, 4 × 6 inci, atawa ngaropéa
Bahanna: Kertas khusus dikentalkeun kualitas luhur
Gaya: Langkung opsional
Sampel: Sampel gratis

MOQ: NO MOQ

Anggo pikeun panginget dina laptop, panto buku, jandéla sareng témbok.


Rincian produk

Sertipikat

Pameran

ulasan customer

Tag produk

Kaunggulan:
Serbaguna- Pita washi tiasa dianggo pikeun ngahias buku harian, manual, kotak kado, scrapbooks, ngahias buku, almenak, kartu, pigura poto, jsb. sagala rupa gagasan dipaké, aranjeunna sadayana pisan cool
Kotak kado anu saé- Ngajantenkeun kado anu saé pikeun anu resep buku harian, réréncangan pinter, mahasiswa, ulang taun, ulang taun, liburan, jsb
Kualitas Luhur- Ieu karajinan tradisional sareng pita hiasan kertas kalayan penampilan lemes sareng warna awét.

Barang Catetan caket
Sisi napel Tunggal Sisi
Fitur Self-Napel
Bungkusan Kantong Opp / Ngaleutikan dibungkus
Wangun Wangun Custom
Desain Nampa Desain Adat
Bahan Kertas berwarna 70-80GSM / OEM
Ukuran 3 * 3, 4 * 6 atanapi adat
Narima OEM, ODM
Warna CMYK
Logo Adat
Paké Kantor.School.Home.Kado.
Sampel Gratis Sumuhun

hgfd (1)
Bengkel Témbongkeun
hgfd (6)
hgfd (5)
Office Essential Series Sticky notes Kaunggulan kuring
Kertas kualitas
Gampang stripping
gaya rupa-rupa
rupa-rupa USES

Kertas kualitas
Tulisanna mulus, teu nembus tinta, teu nembus kertas
hgfd (4)

Gampang take off
Taya lem, euweuh karuksakan kana kertas
Tetep pageuh tanpa ragrag
hgfd (3)

Bungkusan Pikeun Témbongkeun
bungkusan mandiri
Rupa-rupa gaya bungkusan pikeun anjeun pilih
hgfd (2)


  • saméméhna:
  • Teras:

  •  

    Sertipikat

    Pameran

    catetan caket

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami