• head_banner_01

Diobral panas 3 × 3 inci warna mémo hampang nyitak catetan caket

Katerangan pondok:

Nama Produk : Sticky Notes
Jumlah: 30 lembar unggal gaya
Ukuran: 3 × 3 inci, atawa ukuran ngaropéa
Bahan: kertas husus thickened kualitas luhur
Gaya: Langkung opsional


Rincian produk

Sertipikat

Pameran

ulasan customer

Tag produk

Catetan Ketanlengket aman tur cabut bersih, nampilkeun a napel unik dirancang pikeun pamakéan dina kertas.Ukuran 3 inci x 3 inci anu hébat pikeun nelepon kaluar informasi penting atawa ninggalkeun catetan dina almenak atawa planners.Warna-warna cerah anu béda-béda ngabantosan pesen anjeun katingali, sareng saé pikeun catetan atanapi subjek coding warna.Sticky Notes tiasa didaur ulang.Kaunggulan:
Multi-tujuan: The starry tape langit bisa dipaké salaku kado keur babaturan atawa barudak, sarta ogé bisa dipapaésan kalayan sagala rupa nu Anjeun hoyong ngahias, kayaning diaries, Buku Panduan atawa bungkusan kado, jsb
Kertas DIY: Pita washi cocog pikeun anu resep jurnal seni atanapi perajin.
Serbaguna- Pita washi tiasa dianggo pikeun ngahias buku harian, manual, kotak kado, scrapbooks, ngahias buku, almenak, kartu, pigura poto, jsb. sagala rupa gagasan dipaké, aranjeunna sadayana pisan cool
Kotak kado anu saé- Ngajantenkeun kado anu saé pikeun anu resep buku harian, réréncangan pinter, mahasiswa, ulang taun, ulang taun, liburan, jsb
Kualitas Luhur- Ieu karajinan tradisional sareng pita hiasan kertas kalayan penampilan lemes sareng warna awét.

Barang Catetan caket
Sisi napel Tunggal Sisi
Fitur Self-Napel
Bungkusan Kantong Opp / Ngaleutikan dibungkus
Wangun Wangun Custom
Desain Nampa Desain Adat
Bahan Kertas berwarna 70-80GSM / OEM
Ukuran 3 * 3, 4 * 6 atanapi adat
Narima OEM, ODM
Warna CMYK
Logo Adat
Paké Kantor.School.Home.Kado.
Sampel Gratis Sumuhun
Barang Catetan caket
Sisi napel Tunggal Sisi
Fitur Self-Napel
Bungkusan Kantong Opp / Ngaleutikan dibungkus
Wangun Wangun Custom
Desain Nampa Desain Adat
Bahan Kertas berwarna 70-80GSM / OEM
Ukuran 3 * 3, 4 * 6 atanapi adat
Narima OEM, ODM
Warna CMYK
Logo Adat
Paké Kantor.School.Home.Kado.
Sampel Gratis Sumuhun

hgfd (1)
Bengkel Témbongkeun
hgfd (6)
hgfd (5)
Office Essential Series Sticky notes Kaunggulan kuring
Kertas kualitas
Gampang stripping
gaya rupa-rupa
rupa-rupa USES

Kertas kualitas
Tulisanna mulus, teu nembus tinta, teu nembus kertas
hgfd (4)

Gampang take off
Taya lem, euweuh karuksakan kana kertas
Tetep pageuh tanpa ragrag
hgfd (3)

Bungkusan Pikeun Témbongkeun
bungkusan mandiri
Rupa-rupa gaya bungkusan pikeun anjeun pilih
hgfd (2)


  • saméméhna:
  • Teras:

  •  

    Sertipikat

    Pameran

    catetan caket

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami