• head_banner_01

Warta

  • Mangpaat tina ukuran béda kertas termal

    Mangpaat tina ukuran béda kertas termal

    Lamun datang ka gulungan kertas termal, anjeun bakal manggihan yén industri ieu ngeusi tipena béda jeung textures gulungan kertas, cocog pikeun rupa-rupa pola konsumsi béda.Tapi untung pikeun kami, aya opat spésifikasi utama anu bakal ngabantosan anjeun dina ngagaleuh dipandu sareng milih ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ningkatkeun kahirupan jasa printer termal

    Kumaha carana ningkatkeun kahirupan jasa printer termal

    Diajar ngeunaan cara gancang sareng gampang pikeun pangropéa printer labél termal dina tulisan blog ieu!Sakur printer termal kami mangrupikeun kombinasi sababaraha asesoris anu hipu.Sirah cetak henteu ngan ukur bagian anu paling penting tina sagala printer labél tapi ogé hipu pisan.Roller platen linggih ...
    Maca deui
  • Kertas Thermal Ramah Lingkungan

    Kertas Thermal Ramah Lingkungan

    Saatos nganjang ka SPBU, toko grocery, atawa réstoran favorit anjeun, Anjeun meureun bakal mungkas nepi ka resi urus.Tapi, naha anjeun kantos ngareureuhkeun sareng mikiran kuitansi éta, naroskeun ti mana asalna sareng dimana tungtungna?Kelestarian téh leuwih ti saukur buzzword.Éta m...
    Maca deui
  • Thermal Paper Rolls

    Thermal Paper Rolls

    Hai babaturan, Kami Shenzhen Sailing Paper Co., Ltd. Kusabab kamajuan dunya ayeuna, kertas termal janten seueur dianggo.Eusi inpormasi anu ditampilkeun béda-béda, sakapeung urang kedah nyimpen kertas termal kanggo waktos anu lami upami diperyogikeun.Tapi kusabab resi anu luntur, bisnis ...
    Maca deui
  • Pameran Dubai

    Pameran Dubai

    Hai réréncangan, Kami Shenzhen Sailing Paper Co., Ltd. Pikeun ningalikeun budaya perusahaan anu langkung saé sareng ngantepkeun para nasabah langkung terang ngeunaan produk urang, kami sacara pribadi bakal nunjukkeun karakteristik kinerja produk ka konsumén.Janten, urang ogé sumping ka pameran offline ...
    Maca deui
  • Kumaha anjeun tiasa terang upami kertas mangrupikeun kertas termal?

    Kumaha anjeun tiasa terang upami kertas mangrupikeun kertas termal?

    Ieu cara panggampangna pikeun ngaidentipikasi naha éta téh kertas termal.Pikeun mastikeun yén anjeun gaduh kertas termal anu leres, ngalaksanakeun tés scratch dina dua sisi sareng tingali upami anjeun tiasa ningali tanda hideung.Upami, saatos ngagaruk, anjeun henteu ningali titik-titik hideung atanapi pasar dina dua sisi, maka éta sanés kertas termal....
    Maca deui
  • Naon bedana kertas termal sareng kertas biasa?

    Naon bedana kertas termal sareng kertas biasa?

    Kertas termal béda ti kertas biasa sabab dilapis ku campuran pewarna sareng bahan kimia.Lamun dipanaskeun di luhur titik lebur, ngalelep meta kana bahan kimia ngabalukarkeun robah jadi warna (biasana hideung tapi aya kalana biru atawa beureum).1. Nyitak hasil anu béda-béda Thermal...
    Maca deui
  • Naon tujuan tina labél pengiriman barang?

    Naon tujuan tina labél pengiriman barang?

    Aplikasi lega labél logistik sareng pamekaran kontinyu tina variétas labél sacara alami ngamajukeun pamekaran téknologi percetakan labél.Percetakan labél logistik nyertakeun sadaya metode percetakan sapertos datar, gilig, kerung, sareng jaring, sareng kaayaan aplikasi beda-beda ti nagara ...
    Maca deui
  • Sabaraha lami kecap dina kertas termal tiasa disimpen tanpa ngaleungit?

    Sabaraha lami kecap dina kertas termal tiasa disimpen tanpa ngaleungit?

    1. Saatos percetakan, kertas termal alus bisa disimpen pikeun 3-5 taun (dina suhu normal jeung di handapeun standar nyegah cahya panonpoé), komo-efisiensi tinggi kertas termal nu bisa disimpen salila sapuluh taun, tapi lamun palapis termal nyaeta Bahan-bahanna henteu ilmiah, sareng sababaraha lalaunan bakal ...
    Maca deui
  • Naon labél pengiriman barang

    Naon labél pengiriman barang?Label pengiriman barang mangrupikeun jinis labél idéntifikasi anu ngabantosan ngajelaskeun sareng ngaidentipikasi eusi wadah atanapi bungkusan.Labél ieu ngandung inpormasi penting sapertos alamat, nami, beurat, sareng barcode pelacak.Sailing specializes dina ngahasilkeun labél pengiriman barang (...
    Maca deui
  • Kami tugas anti-dumping dina kertas termal Cina

    Kami tugas anti-dumping dina kertas termal Cina

    Saatos tugas anti dumping ngalawan kertas termal asal Cina diumumkeun ku pamaréntah AS di 2008, Sailing geus aktip ngembangna bisnis na ka nagara luar negeri sarta nyobian pikeun ngadegkeun gawé babarengan jero jeung dealers kertas termal ngarah jeung pabrik di nagara béda.Dina 2...
    Maca deui
  • Hiji-eureun solusi slitting pikeun slitting tutuwuhan di nagara Afrika Tengah

    Hiji-eureun solusi slitting pikeun slitting tutuwuhan di nagara Afrika Tengah

    Ku Mar.2022, Sailing ékspor bulanan kertas termal ngahontal 2800 ton, kaasup jumbo roll termal, dicitak tur kosong roll termal rengse ukuran.Sailing ngadukung sajumlah ageung konverter khususna di Wétan Tengah, pasar Afrika ku cara nyayogikeun solusi anu lengkep pikeun padamelan konversi na.T...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2