• head_banner_01

Dicitak Logo BOPP OPP Waterproof Biodegradable bungkusan pita

Katerangan pondok:

Viskositas kuat transparansi tinggi teu gampang pikeun megatkeun halimun low

Ngaran: pita bungkusan

Fitur: Viskositas kuat kateguhan alus

Jumlah: Jumlah kasus pinuh béda pikeun ukuran béda

Bungkusan: 6 gulungan / pakét 48 gulungan / kasus

Ukuran: Sababaraha spésifikasi sayogi

Warna : Kasang tukang bodas beureum, latar bodas bulao, latar konéng beureum, transparan, latar konéng

 

 

 


Rincian produk

Sertipikat

Pameran

ulasan customer

Tag produk

Naon pita napel
Pita napel transparan kabentuk tina pilem napel transparan sareng kertas ngaleupaskeun pikeun nahan pilem napel transparan anu tiasa dicabut.Bagian handap pilem napel transparan dilapis ku napel

Kaunggulan
Pita Pengiriman Super Kandel & Kuat: Hasil dina kakuatan nahan napel kelas industri.Napel nempel kana permukaan lemes sareng bertekstur khususna dina bahan kardus sareng karton
Pita Perekat & Transparansi Pembungkusan Tambahan: Pita kami langkung caket, sareng pilihan bahan baku kualitas luhur ngajantenkeun pita kami adhesion anu saé sareng kateguhan anu kuat, tanpa hariwang ngeunaan hollowing sareng deformasi.Ogé kalawan pisibilitas transparan sarta alus, titik kabut low, sarta tékstur balik jelas katempo.
Tanpa Kimia Bau Clear Moving Tape : Béda ti pesaing séjén, saprak kami ngagunakeun lem ramah lingkungan & ramah, pita teu boga bau kimia, mangga beristirahat assured ngagunakeun
Tape Multi-Tujuan: Ieu tiasa dianggo pikeun panyabutan bumi, pengiriman barang, neundeun sealing sareng ngatur barang-barang rumah tangga.
Gampang Digunakeun: Gampang ngamimitian gulungan pita packing jempé anu jelas, moal ngabeulah kaluar nalika aplikasi, dianggo kalayan gampang sareng ngahémat waktos packing anjeun.

hjgfjhgfuyt_01

hjgfjhgfuyt_02

hjgfjhgfuyt_04

hgfdtyhr (1)

hgfdtyhr (2)

hgfdtyhr (4)

hgfdtyhr (3)

hgfdtyhr (5)

hgfdtyhr (7)
hgfdtyhr (6)

hgfdtyhr (8)

adhesion alus
Super caket, langkung tahan, teguh, teu leupas

Tarik kuat
Penjualan langsung kami, jaminan kualitas, tarikan kuat, sesah ditarik

hgfdtyhr (9)
hgfdtyhr (10)

Panyambung pageuh
The pungkal ketat tur gelar sealing luhur

Transparansi anu saé
Halimun rendah, tékstur latar jelas

hgfdtyhr (11)

  • saméméhna:
  • Teras:

  •  

    Sertipikat

    Pameran

    pita napel

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami