• head_banner_01

custom 4 × 6 inci catetan lucu transparan caket catetan mémo hampang

Katerangan pondok:

Nama: Catatan Post-it
Jumlah: 30 lembar unggal gaya
Ukuran: 3 × 3 inci, 4 × 6 inci, atawa ngaropéa
Bahanna: Kertas khusus dikentalkeun kualitas luhur
Gaya: Langkung opsional
Jumlah lambar: 100 lembar unggal


Rincian produk

Sertipikat

Pameran

ulasan customer

Tag produk

1.Naon Sticky Note?
Sticky Note mangrupikeun salembar kertas leutik kalayan lem anu tiasa ditempelkeun deui dina tonggongna, didamel pikeun ngalampirkeun catetan samentawis kana dokumén sareng permukaan anu sanés.Perekat sénsitip tekanan low-tack ngamungkinkeun catetan gampang napel, dipiceun bahkan dipasang deui di tempat sanés tanpa nyéépkeun résidu.Asalna kotak konéng leutik, catetan caket jeung produk patali sadia dina sagala rupa kelir, wangun, ukuran jeung kakuatan napel.

Barang Catetan caket
Sisi napel Tunggal Sisi
Fitur Self-Napel
Bungkusan Kantong Opp / Ngaleutikan dibungkus
Wangun Wangun Custom
Desain Nampa Desain Adat
Bahan Kertas berwarna 70-80GSM / OEM
Ukuran 3 * 3, 4 * 6 atanapi adat
Narima OEM, ODM
Warna CMYK
Logo Adat
Paké Kantor.School.Home.Kado.
Sampel Gratis Sumuhun

hgfd (1)
Bengkel Témbongkeun
hgfd (6)
hgfd (5)
Office Essential Series Sticky notes Kaunggulan kuring
Kertas kualitas
Gampang stripping
gaya rupa-rupa
rupa-rupa USES

Kertas kualitas
Tulisanna mulus, teu nembus tinta, teu nembus kertas
hgfd (4)

Gampang take off
Taya lem, euweuh karuksakan kana kertas
Tetep pageuh tanpa ragrag
hgfd (3)

Bungkusan Pikeun Témbongkeun
bungkusan mandiri
Rupa-rupa gaya bungkusan pikeun anjeun pilih
hgfd (2)


  • saméméhna:
  • Teras:

  •  

    Sertipikat

    Pameran

    catetan caket

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami