• head_banner_01

OEM / ODM

OEM / ODM DESAIN PRODUSEN ASLI

Urang ngalakukeun proyék anyar pikeun sababaraha konsumén, nu solusi pasar aya teu bisa minuhan paménta maranéhanana.

1598512049869021

Desain Kreatif

Tim desain kami damel caket sareng anjeun pikeun ngartos kabutuhan anjeun.Kalayan rupa-rupa bentuk, pola, warna sareng ukuran

jhgfytu

Pangalaman Téknik

Salian nyadiakeun usulan gambar struktur jeung perenah, tim rékayasa urang bisa ningkatkeun bungkusan anjeun ku nambahkeun fungsi has.

jhgfuiyt

Rupa-rupa Bahan

Profesional sumber kami sareng grup pilihan padagang premium tiasa nyayogikeun anjeun sababaraha bahan.

1598512055970213

Kustomisasi Karajinan

Kami nyayogikeun kustomisasi lengkep sareng milarian pikeun ngabangkitkeun méwah sareng karajinan.

jghfuty

Bengkel profésional

Kami nawiskeun jalur produksi éksklusif pikeun palanggan VIP kalayan péngkolan anu langkung gancang.

hgfjytuif

Pangiriman internasional

Kami ngahususkeun dina gudang, minuhan, distribusi sareng jasa transportasi global anu cocog sareng kabutuhan anjeun.

Service OEM

Sailing boga pangalaman euyeub tur suksés dina nanganan badag ODM na OEM proyék custom.

OEMODM

Custom produk Anjeun

Kami nampi OEM / ODM kertas termal, catetan caket, labél pengiriman barang, ploy mailer, gelembung mailers, kertas washi, jsb Hubungi kami.

huisou

Ramah lingkungan & tiasa didaur ulang

Surat kami didamel tina bahan poliétilén dénsitas rendah anu tiasa didaur ulang.

jhgfuiyt

Percetakan warna pinuh

Mailer poli kami dicitak dina warna pinuh tanpa biaya tambahan.

y-ikon-2

Kirimkeun Inquiry Ayeuna

Kami bakal ngabales dina 24 jam saatos pamundut anjeun.