• head_banner_01

Warta Industri

  • Thermal Paper Rolls

    Thermal Paper Rolls

    Hai babaturan, Kami Shenzhen Sailing Paper Co., Ltd. Kusabab kamajuan dunya ayeuna, kertas termal janten seueur dianggo.Eusi inpormasi anu ditampilkeun béda-béda, sakapeung urang kedah nyimpen kertas termal kanggo waktos anu lami upami diperyogikeun.Tapi kusabab resi anu luntur, bisnis ...
    Maca deui
  • Pameran Dubai

    Pameran Dubai

    Hai réréncangan, Kami Shenzhen Sailing Paper Co., Ltd. Pikeun ningalikeun budaya perusahaan anu langkung saé sareng ngantepkeun para nasabah langkung terang ngeunaan produk urang, kami sacara pribadi bakal nunjukkeun karakteristik kinerja produk ka konsumén.Janten, urang ogé sumping ka pameran offline ...
    Maca deui
  • Naon labél pengiriman barang

    Naon labél pengiriman barang?Label pengiriman barang mangrupikeun jinis labél idéntifikasi anu ngabantosan ngajelaskeun sareng ngaidentipikasi eusi wadah atanapi bungkusan.Labél ieu ngandung inpormasi penting sapertos alamat, nami, beurat, sareng barcode pelacak.Sailing specializes dina ngahasilkeun labél pengiriman barang (...
    Maca deui
  • Kami tugas anti-dumping dina kertas termal Cina

    Kami tugas anti-dumping dina kertas termal Cina

    Saatos tugas anti dumping ngalawan kertas termal asal Cina diumumkeun ku pamaréntah AS di 2008, Sailing geus aktip ngembangna bisnis na ka nagara luar negeri sarta nyobian pikeun ngadegkeun gawé babarengan jero jeung dealers kertas termal ngarah jeung pabrik di nagara béda.Dina 2...
    Maca deui
  • Hiji-eureun solusi slitting pikeun slitting tutuwuhan di nagara Afrika Tengah

    Hiji-eureun solusi slitting pikeun slitting tutuwuhan di nagara Afrika Tengah

    Ku Mar.2022, Sailing ékspor bulanan kertas termal ngahontal 2800 ton, kaasup jumbo roll termal, dicitak tur kosong roll termal rengse ukuran.Sailing ngadukung sajumlah ageung konverter khususna di Wétan Tengah, pasar Afrika ku cara nyayogikeun solusi anu lengkep pikeun padamelan konversi na.T...
    Maca deui
  • ciri brand béntang termal jeung kasuksésan dina pasar asing

    ciri brand béntang termal jeung kasuksésan dina pasar asing

    Sailing merek sorangan THEMRAL STAR ngagambarkeun kualitas unggul, harga panghandapna, ditambah pangiriman poé kadua, geus shipped ka unggal juru di dunya dina dasar poean.Kalayan kontrak taunan panggedéna sareng tilu produsén kertas termal utama Cina, suplai konsisten tina gulungan jumbo kualitas ...
    Maca deui
  • Hatur nuhun parantos sumping sadayana pikeun pendak sareng kami di pameran perdagangan dunya kertas di dubai tanggal 14 Désémber ~ 16th 2021

    Hatur nuhun parantos sumping sadayana pikeun pendak sareng kami di pameran perdagangan dunya kertas di dubai tanggal 14 Désémber ~ 16th 2021

    Hatur nuhun parantos sumping pikeun pendak sareng kami di pameran perdagangan Paper World di Dubai tanggal 14 Désémber ~16th 2021~ Sajauh ieu 12 konsumén ti 8 nagara anu béda nandatanganan rencana pameseran taunan 2022 sareng kontrak potongan harga taunan sareng kami~ Kami ngantosan anjeun~ Sailing pabrik Malaysia 2021 ékspor taunan ka AS 90 co...
    Maca deui