• head_banner_01

Kualitas luhur 1.88inch lebar pita bungkusan tugas beurat

Katerangan pondok:

Viskositas kuat transparansi tinggi teu gampang pikeun megatkeun halimun low

Ngaran: pita bungkusan

Fitur: viskositas kuat kateguhan alus

Kuantitas: Jumlah kasus pinuh béda pikeun ukuran anu béda

Packing: 6 gulungan / pakét 48 gulungan / kasus

Ukuran: Sababaraha spésifikasi sadia

Warna: Kasang tukang bodas beureum, latar bodas biru, latar konéng beureum, transparan, latar konéng

 

 

 


Rincian produk

Sertipikat

Pameran

ulasan customer

Tag produk

Kaunggulan

Tanpa Kimia Bau Clear Moving Tape : Béda ti pesaing séjén, saprak kami ngagunakeun lem ramah lingkungan & ramah, pita teu boga bau kimia, mangga beristirahat assured ngagunakeun
Tape Multi-Tujuan: Ieu tiasa dianggo pikeun panyabutan bumi, pengiriman barang, neundeun sealing sareng ngatur barang-barang rumah tangga.
Gampang Digunakeun: Gampang ngamimitian gulungan pita packing jempé anu jelas, moal ngabeulah kaluar nalika aplikasi, dianggo kalayan gampang sareng ngahémat waktos packing anjeun.

Barang pita napel
Fitur tahan cai
Bahan Bopp
Lebar 48mm / 50mm / 100mm / 1200mm atanapi OEM
Narima OEM, ODM
Warna CMYK
Logo Adat
Paké Carton Sealing
Sampel Gratis Sumuhun

hjgfjhgfuyt_01

hjgfjhgfuyt_02

hjgfjhgfuyt_04

hgfdtyhr (1)

hgfdtyhr (2)

hgfdtyhr (4)

hgfdtyhr (3)

hgfdtyhr (5)

hgfdtyhr (7)
hgfdtyhr (6)

hgfdtyhr (8)

adhesion alus
Super caket, langkung tahan, teguh, teu leupas

Tarik kuat
Penjualan langsung kami, jaminan kualitas, tarikan kuat, sesah ditarik

hgfdtyhr (9)
hgfdtyhr (10)

Panyambung pageuh
The pungkal ketat tur gelar sealing luhur

Transparansi anu saé
Halimun rendah, tékstur latar jelas

hgfdtyhr (11)

  • saméméhna:
  • Teras:

  •  

    Sertipikat

    Pameran

    pita napel

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami